Route & Contact


Adres:
Sportpark Tuindorp Oostzaan
Perenpad 3-5
1033 TB Amsterdam

 

Hoe kan je bij SV de Meteoor komen?:

Bus:
Bus 38 stopt bijna voor de deur, de halte heet Appelweg en dan zie je als je om je heen kijkt het sportpark al liggen.
Bus 35 en 37 kunt u ook nemen en dan uitstappen op de halte Meteorensingel. Een klein stukje lopen richting Zonneplein en dan aan je rechterhand achter de huizen op de dijk is sportpark Tuindorp Oostzaan.

Auto:
Vanaf de Zeeburgertunnel neem je afslag S118 Tuindorp Oostzaan, onderaan de afslag ga je linksaf, 2 stoplichten rechtdoor tot de T – splitsing die ga je rechtsaf en dan na de bushalte het pad op. Vanaf de Coentunnel neem je afslag S118 Tuindorp Oostzaan, onderaan de afslag ga je rechtsaf, 2 stoplichten rechtdoor tot de T – splitsing die ga je rechtsaf en dan na de bushalte het pad op.

Vragen:
Heeft u vragen? dan kunt u een e-mailsturen naar één van onderstaande relevante e-mailadressen:

  • voor senioren voetbal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • voor jeugd voetbal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • voor technische jeugd coördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • voor toernooien: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor vragen over leden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Voor lief en leed: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Alle overige vragen kunt mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur is elke maandagavond aanwezig vanaf 19:00 uur. Heeft u wat te melden kom dan gerust langs.

Grotere kaart weergeven

Perenpad 3 - 5
1033 TB Amsterdam
020-6315375