Oproep voor rol in nieuwe Nederlandse speelfilm DE OOST

We zoeken (blanke) jongens tussen de 17 & 21 jaar die het leuk zouden vinden om mee te willen werken aan deze film. De film speelt zich af in de tweede helft van de jaren 40 van de vorige eeuw. Daarom is onze zoekactie vrij specifiek gericht op jongens die binnen dit tijdsbeeld passen.

Lijkt het je leuk hiervoor in aanmerking te komen?

Meld je dan aan met een foto en contactgegevens via info@oimundo.nl ovv DE OOST

 

Privacy verklaring

versie 25 februari 2017

Als u lid wordt van Sportvereniging de Meteoor, dan hebben wij persoonsgegevens van u nodig. Persoonsgegevens zijn onder andere uw naam, adres en woonplaats. Maar bijvoorbeeld ook de gegevens over uw telefoonnummers en emailadressen. Sportvereniging de Meteoor gebruikt en beveiligt uw persoonsgegevens volgens de eisen van de wet (de Wet bescherming persoonsgegevens). Privacy gaat over uw 'persoonlijke levenssfeer'. Uw persoonsgegevens hebben daar veel mee te maken. Deze privacyverklaring is daarom belangrijk. Hierin leest u welke gegevens wij van u gebruiken en waarvoor. Zo weet u precies hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Welke persoonsgegevens hebben we nodig?

Wordt u lid bij ons, dan geeft u ons uw persoonsgegevens. Wij gebruiken deze gegevens om u lid te maken bij ons, maar ook bij de KNVB. Ook gebruiken we deze om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Wordt of bent u lid van Sportvereniging de Meteoor, dan hebben we altijd nodig:

  • Uw volledige naam, adres en woonplaats;
  • Uw geboortedatum;
  • Uw telefoonnummer;
  • Uw mobiele nummer;
  • Uw e-mailadres;
  • Nummer van uw identificatie (alleen tonen bij inschrijving).

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Wij willen dat niemand uw persoonsgegevens misbruikt of deze bekijkt terwijl dat niet mag. Wij beveiligen uw persoonsgegevens daarom goed.
Gaat er ondanks onze beveiliging iets mis en heeft dat nadeel voor u? Dan informeren wij u.

Cameratoezicht

In onze kantine hangen camera's. Met de camera's willen we zorgen voor meer veiligheid. We kondigen het altijd aan als we gebruik maken van camera's, met een sticker of informatiebord. We gaan zorgvuldig om met de camerabeelden. Die afspraken staan in een cameraprotocol. Dat kunt u opvragen bij het bestuur.

Wanneer geven wij persoonsgegevens aan anderen?

Uw persoonsgegevens geven wij alleen aan anderen:

  • Om u lid te kunnen maken bij de KNVB;
  • Om de contributie te kunnen innen via Club Collect.

Toepasselijkheid van deze privacyverklaring

  • Deze privacyverklaring geldt voor mensen die lid worden bij Sportvereniging de Meteoor;
  • De website van Sportvereniging de Meteoor verwijst met een 'link' naar sommige andere organisaties. Deze organisaties vallen niet onder deze privacyverklaring. Zij regelen zelf hoe zij met persoonsgegevens omgaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Sportvereniging de Meteoor kan wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring. Wij adviseren u daarom om deze regelmatig te bekijken. U blijft dan op de hoogte van wijzigingen.

Bekijken en wijzigen van uw persoonsgegevens

Wilt u de persoonsgegevens die Sportvereniging de Meteoor van u heeft, bekijken of wijzigen? Neemt u dan contact op met ons. U bereikt ons telefonisch op 020 - 6315375 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.