Voorstellen aan: Tom Verhoek 'Sportpedagoog'

Beste vrijwilligers, trainers en leden,

Graag willen wij onze sportpedagoog, Tom Verhoek, nogmaals aan jullie voorstellen. Tom werkt bij het project “De Sportpedagoog” en is sinds een paar jaar actief als Sportpedagoog bij onze vereniging. Toch willen wij Tom, bij de start van het nieuwe seizoen, nogmaals presenteren aan de (nieuwe) leden.

Tom Verhoek zullen jullie veel zien op of rondom de velden van SV De Meteoor.
Tom zal zich vooral richten op het ondersteunen van de trainers/leiders en jeugdleden op het gebied van sportiviteit & respect en het ondersteunen van trainers en spelers op pedagogisch vlak

Samen met het bestuur, de trainers en overige betrokken wordt er gekeken of wij er voor kunnen zorgen dat de jeugdleden aankomend seizoen met nog meer plezier op de vereniging kunnen voetballen.

Indien je als trainer/leider vragen hebt mbt dit onderwerp. Neem dan gerust contact op met Tom.

Gegevens sportpedagoog Tom Verhoek:

Met vriendelijke groet,