• Buunck.png
  • VKG-logo.JPG

Programma & uitslagen

Foto's Zilveren Meteoor Toernooi + Afterparty

Don Guezen en de Meteoor per direct uit elkaar!

De Meteoor heeft gisteravond (dinsdag) per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Don Guezen. “De chemie is weg tussen trainer en spelers”, zegt het bestuur in een verklaring. Eerder werd al bekend dat Guezen aan het eind van het seizoen de club al zou verlaten. Wesley Venema, trainer van het zaterdagelftal, maakt het seizoen af. Na de zomer staat Trevor Strobbe voor de ploeg.

Het bestuur legt de schuld van de breuk niet alleen bij Guezen neer. “Het gevoel is weg en dus hebben we wat moeten doen. Al vinden we dat de fout ook bij een aantal spelers ligt. Daar gaan we de komende dagen ook nog mee praten.” De resultaten zijn de laatste weken zeer teleurstellend te noemen en Meteoor is inmiddels afgezakt naar een tiende plaats in de vierde klasse E.

Voor Guezen, die al eerder besloot na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer, kwam de beslissing van het bestuur als een verrassing. “Ik had het niet zien aankomen, al had ik natuurlijk zelf ook wel mijn bedenkingen. Ik voelde wel dat er wat speelde. De resultaten vielen tegen en de trainingsopkomst was zeer teleurstellend. Ik ben geen trainer die de handdoek gooit , maar als zij denken dat dit de oplossing is, dan heb ik dat te accepteren.”

De Meteoor moet nog alle zeilen bijzetten om niet te degraderen. Aanstaande zondag debuteert Venema met een uitwedstrijd tegen directe concurrent Swift.
Nieuwste fotoalbum
18 februari 2018 sv, de Meer JO 15- 2- Meteoor JO 15- 2
Steun Only Friends!

Bestellen van kleding S.V. de Meteoor