• Buunck.png
  • Van_Zwieten.png
  • VKG-logo.JPG

Programma & uitslagen

Belangrijk nieuws voor leden met contributie achterstand!

Beste leden,

Helaas zijn er nog steeds leden die hun contributie vergeten te betalen! Wij als club komen hierdoor vaak in de problemen! Om de leden met contributie achterstand te helpen herinneren om hun verschuldigde contributie te betalen zal vanaf begin volgende week op onze website, op de TV in de kantine en op het prikbord beneden een lijst te zien/hangen zijn met de leden die contributie achterstand hebben.

Denk je nu in 1x volgens mij zit ik daar ook tussen kan je contact opnemen met onze penningmeester 'Herman Brandenburg'. Herman is elke donderdagavond aanwezig bij de club. Mocht het op een af andere manier niet mogelijk zijn om op donderdagavond langs te komen kan je ook een email sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De achterstallige contributie dient voor het nieuwe seizoen (september '17) voldaan te zijn. Is dat niet het geval zal je niet worden vrijgegeven bij de KNVB en ben je dus niet speelgerechtigd.

Bestuur Sportvereniging de Meteoor

Nieuwste fotoalbum
18 februari 2018 sv, de Meer JO 15- 2- Meteoor JO 15- 2
Steun Only Friends!