Trainers en coaches gezocht voor de jeugd!

Voor komend seizoen is s.v. De Meteoor nog op zoek naar enkele trainers en coaches (teamleiders) voor een aantal teams.
Onze jeugdafdeling is belangrijk en wij betrekken graag personen hierbij die zichzelf willen ontwikkelen en de basis willen leggen voor de toekomst (van de club Meteoor).

Alle (toekomstige) trainers worden begeleid door zeer ervaren en gediplomeerde trainers om dit prachtige vak via het juiste traject te volgen. Vanuit de club mogen we jou ook een cursus aanbieden voor het niveau waar jij op dit moment behoefte aan hebt.

Voel jij je geroepen of ken jij toevallig iemand die hier wel open voor staat, laat het dan weten via een reactie op dit bericht of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Technische Commissie s.v. De Meteoor