Oproep voor rol in nieuwe Nederlandse speelfilm DE OOST

We zoeken (blanke) jongens tussen de 17 & 21 jaar die het leuk zouden vinden om mee te willen werken aan deze film. De film speelt zich af in de tweede helft van de jaren 40 van de vorige eeuw. Daarom is onze zoekactie vrij specifiek gericht op jongens die binnen dit tijdsbeeld passen.

Lijkt het je leuk hiervoor in aanmerking te komen?

Meld je dan aan met een foto en contactgegevens via info@oimundo.nl ovv DE OOST

Start kantine diensten met ouders van de Jeugd!

We zijn sinds zaterdag 10 maart begonnen met kantine diensten met ouders van de jeugd.

Voor dit seizoen (2017 - 2018) krijgen de leiders een bericht dat hun team bardienst moet(en) draaien. De leiders regelt de ouders. Van het team zijn er max 2 ouders nodig voor hooguit 3 uurtjes.

Vanaf het volgend seizoen (2018 - 2019) zal het verplicht zijn en bij no show zal er een boete komen. We zullen vanaf volgend seizoen niet de leider(s) benaderen maar de ouder van de speler. Er is niet alléén hulp nodig achter de bar maar ook in de keuken, schoonmaak en als scheidsrechter. Wij zullen proberen 2 weken voor elk bardienst dit kenbaar te maken via de e-mail wie er dienst heeft.

Zonder vrijwilligers géén Club!

Kantinerooster Zaterdag 21 april 2018