Géén wedstrijden en trainingen t/m 6 april 2020 ivm Coronavirus!

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft genomen in verband met de uitbraak van het Coronavirus, zoals het verbieden van evenementen, bijeenkomsten en sportactiviteiten met meer dan 100 mensen en de beslissing van de KNVB dat t/m 6 april 2020 alle duels worden geschrapt, heeft het Bestuur van Sportvereniging de Meteoor besloten om per direct ook alle trainingen op te schorten.  Ook zullen er voorlopig geen oefenwedstrijden worden gespeeld.De kantine zal tot nader order gesloten blijven.

Als bestuur zullen wij ons gaan beraden welke maatregelen genomen moeten worden gedurende de periode t/m 6 april 2020 dat er geen duels gespeeld mogen worden. In het weekeinde zal hierover meer duidelijkheid verschaft kunnen worden.

Namens het Bestuur van Sportvereniging de Meteoor