Opstappen bestuur

Wij zijn opzoek naar een nieuw hoofdbestuur vanaf het seizoen 2019 - 2020

Beste leden en een ieder met een hart voor SV de Meteoor,

Na een aantal jaar met plezier, gezeur, gelach, tegenslagen en fantastische momenten hoofdbestuur van SV de Meteoor te zijn geweest hebben wij besloten aan het eind van dit seizoen te stoppen met onze functies.

Omdat wij niet zomaar de handdoek in de ring willen gooien maar e.e.a. netjes willen afsluiten zijn wij nu alvast op zoek naar onze vervangers zodat wij straks met een gerust hart het bijltje er bij neer kunnen leggen.

Dus voel jij je geroepen om bestuurslid te worden meld je dan aan zodat je verkiesbaar gesteld kan worden tijdens de algemene ledenvergadering.

Vanaf het volgende seizoen zijn wij op zoek naar:

• Een voorzitter
  • Een vice-voorzitter
  • Een wedstrijdsecretaris Senioren
  • Een wedstrijdsecretaris Jeugd
  • Een algemeen bestuurslid
  • Penningmeester
  • Secretaris

Naast bovenstaande vacatures zijn wij momenteel hard op zoek naar alle hulp die de club kan krijgen.

Momenteel hebben wij namelijk te kampen met een onderbezetting.

Een ieder die een steentje bij wil dragen vragen wij zich te melden.

Wij zijn op zoek naar een schoonmaakploeg, een kantinebeheerder, kantinemedewerkers, scheidsrechters en alle hulp die ke maar kan bedenken.

Voel jij je geroepen? Laat ons dit snel weten via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op donderdagavond van 19.00 - 20.30 uur naar 020-6315375

Wij hopen op vele aanmeldingen en dat onze prachtige club met een nieuw bestuur nog vele jaren zal blijven bestaan.

Groeten,

Het huidige hoofdbestuur.