S.V. De Meteoor presenteert nieuwe jeugdcoördinator

Dayne Mirani (31) krijgt nieuwe functie binnen de club S.V. De Meteoor als Jeugdcoördinator. Daarnaast nog actief als selectiespeler in de zondag-tak van de vereniging. De beleidsbepalers van de club hebben een nieuwe weg ingeslagen om zoveel mogelijk factoren professioneler aan te pakken waaronder het jeugdbeleid. Met de nieuwe functie jeugdcoördinator hoopt iedereen die de club een warm hart toedraagt, een positieve impuls te geven aan de jeugdteams en club als geheel.

Ik ben een echte voetballiefhebber die zich graag wil ontwikkelen binnen het voetbal. Begonnen als jeugdtrainer bij v.v. Monnickendam, de club waar mijn eigen voetbalcarrière zo’n 25 jaar geleden begon. Na een aantal blessures had ik in 2015 besloten te stoppen met voetbal. De prikkels om weer te voetballen zijn die jaren daarop nooit volledig weggeweest. Uiteindelijk vorig seizoen besloten om het voetballen weer op te pakken. Ditmaal niet bij v.v. Monnickendam maar bij s.v. De Meteoor in Amsterdam Noord.

Nu kwam ineens de functie van jeugdcoördinator voorbij waar ook een uitdaging buiten het veld ligt. Met de ambitie om te groeien in verschillende facetten binnen de voetbalwereld, is dit voor mij de ideale uitdaging. Ik kijk ernaar uit om een nieuw jeugdbeleid uit te zetten waarin ik de jeugd een impuls kan geven en uiteindelijk de club positief kan beïnvloeden. Aan saamhorigheid en gezelligheid heeft het nooit gelegen bij De Meteoor, dus we gaan er met zijn allen een succesvolle periode van maken.