Adres:
Perenpad 3-5

Route:

Bus:
Bus 38 stopt bijna voor de deur, de halte heet Appelweg en dan zie je als je om je heen kijkt het sportpark al liggen.
Bus 35 en 37 kunt u ook nemen en dan uitstappen op de halte Meteorensingel.
Een klein stukje lopen richting Zonneplein en dan aan je rechterhand achter de huizen op de dijk is sportpark Tuindorp Oostzaan.

Auto:
Vanaf de Zeeburgertunnel neem je afslag S118 Tuindorp Oostzaan, onderaan de afslag ga je linksaf, 2 stoplichten rechtdoor tot de T – splitsing die ga je rechtsaf en dan na de bushalte het pad op.

Vanaf de Coentunnel neem je afslag S118 Tuindorp Oostzaan, onderaan de afslag ga je rechtsaf, 2 stoplichten rechtdoor tot de T – splitsing die ga je rechtsaf en dan na de bushalte het pad op.

Voor Vragen :
Over wedstrijdzaken kunt u contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat:

voor seniorenvoetbal:

voor jeugvoetbal (jongens):

voor jeugdvoetbal (meisjes):

Over toernooien kunt u contact opnemen met de toernooicommissie:

Het bestuur is elke maandagavond aanwezig vanaf 19:00 uur. Heeft u wat te melden kom dan gerust langs.

Grotere kaart weergeven