Hoe worden er dingen geregeld en betaald voor de selectie (senioren) en JO19 zaterdag!

Beste mensen van de club,

Maandag 24 april hebben wij een overleg gehad met onze geweldige jeugd commissie over het nieuwe seizoen.
Hierin is naar voren gekomen dat er telkens een aantal mensen zijn die de vraag stellen aan onze jeugd commissie, waarom er zoveel gedaan wordt voor 't 1/2e elftal senioren (selectie) en de JO19 (A1) zaterdag en waar dan dit van betaald wordt!

We zullen u dat hierbij een beetje uitleggen, want er wordt nu een verkeerd beeld geschetst:
Zoals u in de club merkt lopen der heel veel teams in shirts met de volgende sponsers:  'buunk', 'van Zwieten' of 'mahr'. Deze sponsers zijn mensen die heel veel doen voor de club en eventueel ook familie in een team bij Meteoor hebben spelen.

Mijn zoon speelt toevallig in de JO19 (A1) en nee de club betaald niks aan dit elftal. Dat regel ik zelf met behulp van een aantal geweldige vaders en vrienden. Zo gaan we een weekend weg en word dit onderling geregeld.

Bij de selectie (senioren) hebben we 't zelfde, met een geweldige vrienden groep en liefde voor de club steken we er veel tijd in om wat dingen te regelen i.s.m. 'stevens en partner', 'oris', 'rijschool joey' en daar heb je ze weer 'van Zwieten', 'buunk' en 'mahr'.

Dus laten we onze jeugd commissie hier niet meer mee lastig vallen, want het geld hiervoor komt niet van de club!

We hebben nu aangegeven hoe er dingen geregeld worden en betaald, dus als je zelf ook wat voor je team of club wilt doen, weet je nu hoe je dat kan doen.
Heb je nu toch nog vragen kom dan gewoon langs bij onze penningmeester die is der heel open in en laat de jeugd commissie lekker hun geweldige werk doen.

HET BESTUUR.