Krantenartikel 'Opnieuw de rubber korrels'

Naar aanleiding van het meest recente krantenartikel over “opnieuw de rubber korrels” op ons trainingsveld, kunnen wij melden, dat de Sportvereniging zich beroept op twee eerdere onderzoeken, te weten:

1. Onderzoek RIVM (december 2016)
Klik hier voor de highlights van het rapport of Klik hier voor het volledige rapport

2. Onderzoek SGS (december 2016)
Klik hier voor het rapport

Uit beide onderzoeken kwam naar voren, dat onze “rubber korrels”, niet schadelijk zijn met betrekking tot het sporten erop. Vooral in het laatste onderzoek van SGS werd in sommige onderdelen aangetoond, dat het resultaat in orde was bevonden.

Vooral met betrekking tot de eindconclusie,

zullen wij ons vasthouden aan deze reguliere onderzoeken door gerenommeerde onderzoekbureaus. Mochten er in de nabije toekomst nog aanvullende onderzoeken nodig zijn, dan zullen wij daar zeker aan meewerken.

Bestuur Sportvereniging de Meteoor