Trevor Strobbe volgt Don Guezen op als trainer van de zondagselectie!

Twee weken nadat bekend werd dat Don Guezen stopt als trainer heeft De Meteoor de opvolger al gevonden. Aanvoerder Trevor Strobbe neemt komende zomer het stokje van Guezen over. De 34-jarige verdediger stopt aan het einde van het seizoen met voetballen. Guezen besloot door het gebrek aan tijd te stoppen als trainer van De Meteoor.

Strobbe is dus bezig aan zijn laatste seizoen als speler van De Meteoor. Dat hij zou gaan stoppen met voetballen was voor hem wel duidelijk. “In augustus word ik 35. Het zat er aan te komen. Ik herstel na wedstrijden minder snel dan vroeger en ik heb thuis ook twee jonge kinderen die natuurlijk ook aandacht willen.” Strobbe is momenteel jeugdtrainer bij SDZ. Het was voor hem duidelijk dat hij verder wilde met het trainerschap. “Ja, ik wilde sowieso trainer blijven. Ik heb een fantastische tijd bij SDZ gehad. Ik was ook met hen in gesprek, maar toen kwam dit op mijn pad. De Meteoor is toch mijn club.”